Allingåbro Hallen

Allingåbro Idrætshal
Halvej 4
8961 Allingåbro
Tlf.: 8648 1948
Halinspektør: Jakob Borst Sørensen
Mail: allingaabrohallen@outlook.dk

5 dage siden

Allingåbrohallen

I aften kl 20.00 spiller serie 1 damerne Santander cup mod Team Oops. Kom og støt pigerne til sejr. ... Se mereSe mindre

7 dage siden

Allingåbrohallen

Det er tydeligt, at valgkampen til kommunalvalget den 21. november er godt i gang.

I øjeblikket raser skoledebatten, og der gives fra de respektive partier forskellige udmeldinger om deres ønsker om retningen indenfor skolestrukturen i Norddjurs Kommune. Og lad os med det samme slå fast: Allingåbro Børneby blomstrer, og lokalsamfundet er i en yderst gunstig udvikling.

Allingåbro Står Sammen vil gerne slå et slag for den fantastiske opbakning der er til Allingåbro Børneby. Forældre vælger Allingåbro Børnebyen til – fordi den lykkes med høj trivsel, høj faglighed, høj inddragelse, et stærkt nærhedsprincip og et stærkt sammenhold på tværs mellem børn, elever, medarbejdere, ledelse, forældre og lokalsamfund.

Lad os sammen slå et stærkt slag for Børneby-tanken og den ideologi den repræsenterer. Lad os være sammen om, at de små lokalsamfund ikke hver især skal se indad og kæmpe for at bevare egen Børneby - Alle børnebyer i Norddjurs er vigtige.

Lad os sammen medvirke til at løfte drøftelserne op til at handle om, at vi via Børneby-tankegangen investerer i at skabe børn og unge mennesker med et stærkt selvværd, der er rustet til en god fremtid på uddannelses- og arbejdsmarkedet.

Lad os være sammen om i fællesskab og solidaritet at gå nogle ekstra skridt for at fortsætte den positive udvikling Allingåbro Børneby og Allingåbro generelt er inde i.

Og husk – vi ses i hallen den 29. oktober kl. 14.00 til (valg)kamp.
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Allingåbrohallen

Idag starter gymnastik nyt hold op. ... Se mereSe mindre

Idag starter gymnastik nyt hold op.

2 uger siden

Allingåbrohallen

... Se mereSe mindre

2 uger siden

Allingåbrohallen

... Se mereSe mindre