Indlæser Begivenheder

Rougsø Lokalhistoriske Forening inviterer igen til ’Cykeltur med lokalhistorie’. Den foregår onsdag den 22. juni 2016 kl. 19.00 og starter ved Ib’s Plads ved det smukke anlæg langs Allingåen i Lunden i Allingåbro. Herfra går turen via Drammelstrup til Lundby og videre gennem Liltved mod Øster Alling. Her holdes kaffepause – deltagerne skal selv medbringe kaffe/the/brød og eventuelle andre forfriskninger.

Fra Øster Alling køres mod rute 563 og videre ad cykelstien til Auning. Fra Auning køres ad den nye cykelsti mod Gammel Estrup. På denne tur aflægges ikke besøg på den smukke herregård, som turdeltagerne passerer forbi på grusbelagte, gode cykelstier med retning mod Banestien mellem Auning og Allingåbro. Fra den asfalterede banesti på det gamle banetrace går turen mod Allingåbro og slutter ved Ib’s Plads.

Kim Bjerg er turleder og fortæller undervejs på turen. Turen er på ca. 19 km, og der køres på asfalt og gode grusveje. Det understreges, at der er tale om en cykeltur og ikke et cykelløb, hvor det gælder om at komme først.

Arrangøren af turen, Rougsø Lokalhistoriske Forening, oplyser, at alle er velkommen, og at det er gratis at cykle med.

 

Del denne historie, Vælg din platform!