Indlæser Begivenheder

Chris MacDonald – Sund Energi og Motivation

Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. Vi ved i dag, at vi homo sapiens har en række dybe og helt specifikke, naturlige behov, vi skal have opfyldt, hvis vi vil have ægte energi og overskud i hverdagen.
I dette medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald, præcist hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud. Et overskud, der er tæt forbundet med vores evne til at præstere og skabe et stærkt teamwork.
Med afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi præsenterer Chris MacDonald den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker:
De fire hjørnesten i naturens ¬‐ikke-¬til-¬forhandling-¬liste:
• Søvn – En god og uforstyrret nattesøvn er essentielt for vi menneskers evne til at holde os sunde og velfungerende – også mentalt.
• Gode, sociale relationer – Mennesker omkring os er langt vigtigere for vores trivsel og sundhed, end de fleste gør sig klart. Vejen går igennem en forståelse af empati.
• Naturlig mad – Vi mennesker er skabt til at spise god, naturlig mad. Vi har brug for en forsvarsmekanisme mod fristelserne i dagligdagen.
• Bevægelse i dagligdagen – Hvis motion var en pille, ville vi alle tage den. Med gode rutiner kan vi blive langt mere aktive.

Og motivationen? Den behøver vi ikke vente på. Chris punkterer myten om, at det altid skal være ”lysten, der driver værket. ”I stedet deler han med humor og skøn selvironi sin motiverende strategi for, hvordan vi træner viljestyrken og skaber rutiner, der gør det hele lidt nemmere.
Et foredrag, som uundgåeligt vil generere mange gode grin – også i dagene efter. Oplevelsen med Chris MacDonald giver inspiration og viden, der skaber stof til eftertanke, dialog og nye rutiner blandt ledere og medarbejdere på arbejdspladsen.
Chris taler åbent og med humor om de udfordringer, som han selv, og vi alle, har med sundhed – så tilhørerne går hjem med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.

Del denne historie, Vælg din platform!