Indlæser Begivenheder

Kom og hør mere om fibernet i vinterferien!

Vi er nu godt i gang med fiberkampagnen. Målsætningen er klar. Mindst 35 procent af husstandene i Allingåbro og Ørsted by skal bestille, for at vi kan udrulle fibernet.

Bestiller du blot en internetforbindelse, er du med til at sikre, at der kommer fibernet til byerne.

Derfor er det nu, du og dine naboer skal træffe jeres valg, så alle fremover vil kunne vælge fibernet i takt med, at behovet for digital kommunikation stiger.
Vi glæder os til at se dig:
tirsdag d. 16. februar på Allingåbro Hotel kl. 14-18 onsdag d. 17. februar i vores autocamper v/Spar i Ørsted kl. 14-18 torsdag d. 18. februar på Ørsted Kro kl. 14-18 hvor du er velkommen til at komme forbi og få svar på dine spørgsmål om fibernet.

Bestil nu og få NETFLIX med i 6 mdr. EnergiMidt tilbyder at etablere fiber til husfacaden og opsætte en køreklar fiberboks indvendigt, hvis du gør brug af Waoo!-tilbuddet inden bestillingsfristen udløber. Med i købet får du uden beregning et 6 mdr. NETFLIX 4K abonnement (gælder også dig, som har abonnement på NETFLIX). Du sparer altså både penge og besvær ved at bestille nu.

Med venlig hilsen EnergiMidt A/S

PS. Du kan nemt beholde din nuværende TV-løsning. Men måske du er en af de mange danskere, som betaler for TV-kanaler, de ikke ser. Kom forbi og hør hvordan, du kan sammensætte en TV-pakke, som passer til dig. Hos EnergiMidt kan du op- og nedgradere din TV-pakke efter behov. Har du i dag arbejdsgiverbetalt internet, tilbyder vi også at sende afregningen til din

Del denne historie, Vælg din platform!