Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Herning Kirkes Drengekor

tirsdag, 3. oktober, 2017 Kl. 19:30 - 21:00

Tirsdag den 3. oktober kl. 19.30 kommer Herning Kirkes Drengekor og giver koncert i Vejlby Kirke. Arrangementet er kommet i stand i et samarbejde mellem Vivild og Vejlby menighedsråd og Norddjurslands Valgmenighed.

Herning Kirkes Drengekor består af ca. 50 drenge og mænd, som næsten alle har sunget i koret siden de i 3. klasse blev optaget i korets forskole. Koret har optrådt i mange forskellige sammenhænge – fra Søren Ryges haveprogram og Det danske Melodigrandprix til samarbejde med symfoniorkestre og rockbands. Dirigent for Herning Kirkes Drengekor er Mads Bille, som er uddannet organist og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium. Mads Bille har i øvrigt en fortid som organist i Ørsted Kirke tilbage i halvfjerdserne. Organist for Herning Kirkes Drengekor Kristian Marius Andersen, er opvokset i England og uddannet både her og på Det Jyske Musikkonservatorium. Han er omtalt som en af sin generations mest markante orgelspillere. Kristian og hans usædvanlige talent er portrætteret i dokumentarfilmen Tangentspilleren.

Der venter os alle en fantastisk oplevelse, når Herning Kirkes Drengekor kommer til Vejlby Kirke den 3. oktober. Det koster 50 kr. at få denne oplevelse – gratis adgang for børn.

Arrangementet støttes økonomisk af Allingåbro Borgerforening og Norddjurs Kommune.

Detaljer

Dato:
tirsdag, 3. oktober, 2017
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Sted

Vejlby Kirke
Gl. Kirkevej 14
Allingåbro, 8961 Danmark

Arrangør

Norddjurslands Valgmenighed
Telefon:
86486003
Hjemmeside:
www.norddjurslands-valgmenighed.dk