Indlæser Begivenheder

Lørdag d. 10. oktober er der organdonationsdag, som flere steder i landet markeres med forskellige events. Allingåbro er også markeret på landkortet med en begivenhed, og her kan du møde Kate som selv har haft organdonation tæt inde på livet.

Vi har modtaget denne beretning fra Kate:

❤️Tag stilling ❤️
jeg og min mand vi vil gerne uddele budskabet og skulle der være nogen som ønsker mere info så er vi at finde i Allingåbro by.

Vi vil uddele foldere i byen.

Jeg Kate fik en lever transplanteret i Januar 2020, så jeg kan nemt svare på mange spørsmål.

Mød os i Allingåbro by d. 10/10-2020.

Skulle du være interesseret i sunde skridt på vejene i Allingåbro sammen med os så får du folderene med – så kontakt mig venligst på 53387619.
Du er også velkommen til at ringe for spørsmål ! Uanset om du er for og imod er din sag / bare du har taget stilling for så er dine pårørende fri for at tage stilling for dig når de i forvejen er i krise, ked af det / frustreret over i ikke har fået talt om det inden det er for sent.. jeg vil selvfølgelig opfordre til at i siger Ja tak – til organdonation for det kan hjælpe så mange og gøre så godt – kunne jo være det er en du holder af som en dag står i situationen og har brug for et organ 🍀

Du kan også læse meget mere på denne hjemmeside → https://organdonation-ja-tak.dk/

Del denne historie, Vælg din platform!