Fremtidens Værksteder

Kære Kunsthåndværkere og Iværksættere.

Det Danske samfund har desperat brug for ildsjæle, og I er dem der kan vise vej til et gammelt håndværksfag der er fundamentet til, at udvikle ildsjæle.
Ser vi på virksomheder der har udviklet sig til at løfte samfundet, kan vi konstatere, at de alle er startet hjemme ved et køkkenbord, eller i et cykelværksted og det gælder nye som gamle. Tænk blot på Grundfos, Pandora, Lego, Danfoss, Falck, Novo, Tuborg, og mange andre.

Derfor inviteres du til, at indgå i et fælles netværk hvor mange går rundt med gode ideer, mange har en stor erhvervserfaring og stor iværksætter trang.

Mange er allerede med i ”Fremtidens Værksteder” der har til formål, at samle alle de gamle håndværkstyper i et netværk, som giver dig bedre mulighed for inspiration og produktudvikling i ”Det Kreative Hus” hvori der kan skabes konstruktivt samarbejde med andre, samt bedre afsætnings kanaler.

Fremtidens Værksteder – er en del af erhvervslivets kommercielle virksomheder, hvor mange har ressourcer ledig og risikovillig kapital.

Derfor får du nu også chancen til, at deltage i et værksteds fællesskab, der kan støtte dig i udvikling af dine ideer, med det du har brug for og hjælpe dig til, at bruge livet i en spændende og givtig udvikling, der motiverer din skaberglæde og øger din livskvalitet.

Bestyrelsen

Fremtidens Værksteder

Jan Brix    Peter Bavnshøj     Paul Busk   Bent Rolfsted