Indlæser Begivenheder

Hvor blev tiden af,,,,det er nu 20 år siden vi kørte Dragrace på Hovedgaden i Allingåbro og byen fejrede sit 125 års jubilæum med et brag af en fest.

Det var en fantastisk oplevelse og sikke en mulighed. Mange af os benzin freaks havde drømt om det i mange år —Vi spærrer sgu gaden af og kører noget race. —. Drikker nogle bajere og hører noget fed musik.

Det blev en kæmpe succes og vi kørte nede i byen to år i træk, hvorefter politimesteren foreslog, at stoppe mens legen var god og ingen endnu var kommet til skade. Øv tænkte vi, nu gik det lige så godt. Men at flytte Hovedgaderacet op i den anden ende af Hovedgaden, gjorde den kæmpe forskel, at det gav mulighed for nye og spændende oplevelser for publikum og udfordringer for det der kom til at hedde Allingåbro Motor Festival. Herom i et andet afsnit.

Vi fejrer d. 28 august, at det er 20 år siden at Værkstedet Titty Twister flyttede ind i lokalerne på Hovedgaden 26, og i forbindelse med Hovedgade racet fik etableret en bar.

Alle er velkommen til at komme og fejre dagen med os til open air koncert og høre Danmarks bedste AC/DC kopi band, Back in Black, heftigt opvarmet af Bella Rose fra Randers.

Håber i er frisk på noget fed rock sidst i august.

Dørene åbnes kl. 17.00
Bella Rose går på kl 19.00
Back in Black går på kl 21.00

Entre 200,- kr
300 billetter ialt.
Køb på mobilpay på 22988424 allerede idag.

Del denne historie, Vælg din platform!