Hvad er Allingåbro?
Det der kendetegner Allingåbro er engagement og sammenhold.
Hvad enten du er til idræt, håndarbejde, motorcykler, golf, kunsthåndværk eller er driftig iværksætter – så har vi et fællesskab til dig!
Ud over at ligge ualmindeligt naturskønt med Gl. Estrup som nærmeste nabo mod syd, og de dejligste badestrande mod nord, ligger byen centralt.

Hvad får du ud af at flytte til Allingåbro?
Der er mange muligheder for at finde drømmeboligen i Allingåbro, hvad enten du leder efter et håndværkertilbud eller en færdig løsning.
I Allingåbro får du bl.a:

  • Et konkurrencedygtigt prisniveau på ejerboliger, der har været stigende de seneste 2 år, men stadig i et leje hvor mange kan være med.

  • Prisrigtige byggegrunde og hurtig byggesagsbehandling.

  • Gode lejemuligheder og andels- boliger

  • Engagerede og visionære grundejerforeninger

  • Naboer der glæder sig til at tage i mod dig og hjælpe dig tilrette i byen.

Børnenes by.
Omdrejningspunktet for børnenes hverdag er Børnebyen, et fantastisk tilbud som består af dagpleje, vuggestue, børnehave og skole.
Overgangene fra dagpleje/vuggestue til børnehave og fra børnehaven til skolen bliver meget lettere for børnene, når de har deres daglige gang i huset og de kender de andre børn og deres forældre – Vi har glade og trygge børn i Allingåbro!

Men allervigtigst.
Så er Allingåbro fuld af netværk og ildsjæle som på kryds og tværs, gør hvad de kan for at byen udvikler sig.
Og uanset dit engagement er der også en plads til dig!
Kontakt os hvis du har brug for en rundvisning i byen, eller måske gerne vil have formidlet kontakt til udlejere, foreninger eller andet.