Indlæser Begivenheder

Den 28. april og 12. maj slår vi i Norddjurs Golfklub dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største sport.
Vi markerer Golfens Dag ved at rulle den grønne løber ud. Vi står klar med udstyr, træningsfaciliteter og klubmedlemmer, som kan hjælpe dig med golftips og fortælle om det sportslige og sociale liv i klubben.

Det er vigtigt at understrege, at det er fuldstændig underordnet hvilken form, du er i, hvilket tøj du har på, og hvor meget eller lidt du ved om golf. Alle er velkomne på Golfens Dag, som nu på 11. år er anledning til, at tusindvis af danskere får øjenkontakt med golfspillet.
Mange af de danskere har aldrig siden sluppet sporten af syne.

Golf er en aktivitet, som udfordrer dig teknisk og mentalt og som er lig med motion i naturskønne omgivelser. Det er også sporten, hvor alle baner er sin egen unikke oplevelse, hvor man selv bestemmer balancen mellem det sociale og det konkurrencemæssige, og hvor alle kan spille sammen uanset alder, køn og niveau.

Dato: Søndag den 28. april 2019 og søndag den 12. Maj
Sted: Norddjurs Golfklub, Nordkystvejen 10
Tidsrum: begge dage kl. 10-13
Du er velkommen til at kontakte vores træner og golfmanager Mads Malmmose Sørensen, Tlf: 2156 1319, mms@norddjursgolf.dk eller Inge-Lis på tlf. 4224 1314, ilm@norddjursgolf.dk

[custom-facebook-feed pagetype=page id=norddjursgolf]

Del denne historie, Vælg din platform!