Opdatering fra EnergiMidt:

Status på Allingåbro:
Tak for en helt fantastisk slutspurt, der gør, at vi nu samlet set har nået målet for Allingåbro og strækket mellem Allingåbro og Auning. Vi har derfor besluttet at udrulle fibernet til alle, der har bestilt i disse områder. Stort tillykke og mange tak for den flotte opbakning.

Status på Ørsted:
Vi havde en god dag i sidste uge med mange bestillinger, og der er fortsat stor interesse for sagen. Der mangler dog fortsat for mange bestillinger – ca. 40 i alt i hele Ørsted by. Derfor er vi i gang med at beregne på mulighederne for fiber til Ørsted by. Bestillingerne som måtte komme ind i ugens løb, vil tælle med i beregningerne, inden vi træffer en endelig afgørelse.

Så hold modet oppe og fortsæt kampen for fibernet til Ørsted. Der er håb endnu.