Mange har sikkert gået forbi Hovedgaden 47 i Allingåbro den seneste tid, og spændt set på den flotte forvandling der er sket med lokalerne, og nysgerrig efter hvad mon der er på vej.

På fredag d. 7. oktober kan man selv få syn for sagen, når dørene åbnes op kl. 10 til ”Døgneren”

Anders Simonsen fortæller begejstret om butikken som foruden alm. kioskvarer, franske hotdogs og stort udvalg af bland selv slik, også vil byde på polske specialiteter. ”Der er rigtig mange fra Polen og de baltiske lande som arbejder på gartnerierne i området, og jeg ved de søger specialiteter fra deres hjemegn, og gerne kører langt efter det. Derfor er det også glædeligt at kunne tilbyde netop det sortiment her i området, da man ellers skal til Aarhus for at finde samme udvalg”

Der vil være åbent dagligt fra kl. 10-22, og sidder du og mangler et fritidsjob kan du kontakt Anders på 2175 0169 eller lunden1@dlgmail.dk da der stadig er brug for at ansatte over 18 år for at få dækket hele åbningstiden i Døgneren ind.