En ny forening er opstået i Allingåbro, på baggrund af en fantastisk idé. Foreningen har til formål at skaffe midler til en ny aktivitetspark i Allingåbro. Beliggenheden for aktivitetsparken bliver på den grønne plæne foran hallen ved tennisbanerne.

Vi vil samle byens borgere om dette projekt, vi har allerede holdt et rigtigt positivt møde med foreningerne i byen og vi holder møde igen for erhvervslivet, politikere og borgere d. 23. november kl. 19.30 i Allingåbro Hallen. Foreningens bestyrelse arbejder lige nu på at få inviteret hele byen, så hold øje med postkassen og med vores Facebook side Allingåbro Aktivitetspark. Her vil man også kunne se hvilke arrangementer der vil blive afholdt og hvor langt vi er nået på økonomisiden.

Vi ønsker at skabe denne aktivitetspark ved hjælp af byens borgere, så vi håber selvfølgelig på en fortsat stor opbakning til vores informationsmøde. For at skaffe midler afholder vi flere events og indsamlinger i løbet af 2017, gode ideer til arrangementer modtages gerne på informationsmødet, Facebook eller allingaabroaktivitespark@gmail.com.

Følg foreningens arbejde på denne side->