Så er de 69 nisser sluppet ud af børnehaven og befinder sig nu i 16 af byens butikker.

På fredag d. 25. november er de klar til fis, ballade og julekonkurrence. På nogle af nisserne står der bogstaver og tilsammen danner bogstaverne de første to linjer i en kendt julesang. Butikkerne har sponsoret nogle rigtig fine gaver til konkurrencen, der er virkelig noget at komme efter – vinderne bliver udtrukket blandt de rigtige svar, umiddelbart efter vi har danset om juletræet ved Dagli Brugsen kl 18.

Så hent dit konkurrenceark på Stationen(Djursland for fuld damp) mellem kl 16 og 16.30 og vær med til en rigtig hyggelig start på julen i Allingåbro. – Det er GRATIS at være med!

Tak til Allingåbro Børneby´s børnehave for de fine nisser og til de erhvervsdrivende for opbakningen til arrangementet.