Tirsdag d. 28. februar holdt Allingåbro Borgerforening generalforsamling. Et punkt på dagsordnen var uddeling af årets frivillig pris. Prisen gik i år til Bjarne Kvist for sit engagement i AIF Fodbold, AIF´s hovedbestyrelse, Heksefesten og Aktiv Allingåbro. Bjarne er altid klar til at yde en indsats i forbindelse med arrangementer i byen. En indsats som kommer hele byen til gode.

Derudover blev Lillian Friis Hansen udnævnt til æresmedlem af Allingåbro Borgerforening. Lillian har gennem sit arbejde i Allingåbro Borgerforening, i mange år arbejdet for at gøre Allingåbro til et dejligt sted at være. Dette arbejde har hun fortsat i sit engagement i Byens Butik. Lillian har med sit engagement skabt stor livskvalitet for mange i Allingåbro og hun udnævnes derfor til æresmedlem af Allingåbro Borgerforening.

Derudover var der valg til bestyrelsen. Rasmus fra Madxpressen ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Henning fra Findan valgt ind. Du kan se den nye bestyrelse her->