Så er byens grafiske bureau klar med deres hjemmeside og klar til at hjælpe dig og din virksomhed med sin visuelle identitet og andet grafisk arbejde.

Skal du have lavet grafisk arbejde eller leveret professionelle tryksager, kan du endelig kontakte Handaverk på deres hjemmeside hvor du kan læse meget mere.

Handaverk tilbyder grafiske løsninger til firmaer som vil have styrket deres brands og dermed differentiere sig på markedet og blive mere konkurrencedygtige.

Virksomheden drives af Benjamin Hemati som til daglig står for de fleste af opgaverne, men til større opgaver outsourcer via nogle samarbejdspartnere mens opgaven varetages af Handaverk.

Handaverk specialiserer sig inden for håndværket omkring grafisk design og visuelle identiteter. Der lægges vægt på samarbejdet mellem dem og deres klienter, for at opnå gode løsninger som fremmer klientens forretning.

Det kan være man som virksomhed, enten nyopstartet eller eksisterende, skal have skabt et grafisk fundament, eller en opfriskning af sit nuværende. De klarer alt fra logoer, grafik til facebook, webbannere, billedredigering, videoredigering – til skiltning, brochurer og diverse tryksager.

Så skal du have lavet grafisk arbejde eller leveret professionelle tryksager, kan du endelig kontakte Handaverk på deres hjemmeside. Ellers er man altid velkommen på kontoret, som holder til på øverste etage i Det Kreative Hus, hvor de kan træffes efter aftale.

Læs meget mere inde på hjemmesiden og tøv ikke med at skrive til dem hvis du har en forespørgsel. Hvis du er i tvivl om hvorhvidt Handaverk kan løse en specifik opgave for dig, så skriv endelig til dem og hør dem ad, så vurderer de opgaven.

Klik her for mere info->