I al venskabelighed har Allingåbro budt alle opstillende til kommunalvalget ind til (valg)kamp. Det kommer til at foregå søndag d. 29. oktober kl. 14 i Allingåbrohallen og idrætsgrenen er høvdingebold, efterfulgt af en god politisk snak over en håndbajer.

”Vi har gennem de sidste par års arbejde i Allingåbro Står Sammen, oplevet lokalpolitikerne som nærværende og lydhøre” udtaler Poul Hovgaard fra Allingåbro Står Sammen ”men det synes vi ikke altid at valgkampen afspejler, hvor paneldiskussioner kan gøre det svært at få budskabet ordentligt igennem. Derfor ønsker vi at skabe et rum helt nede på jorden, hvor det er muligt at føre en almindelig samtale med politikerne og høre hvad der er vigtigt for dem. Aktivitet er altid en god indgangsvinkel til grin og samtale og derfor har vi valgt at starte med en god gang høvdingebold”

Allingåbro Står Sammen har planer om at samle nogle lokale hold til at konkurrere mod politikerne. Alle de gode folk på billedet repræsentere børnebyen, foreningerne og erhverv i Allingåbro og de har alle indvilget i at være ambassadører for arrangementet og hjælpe med at samle de nødvendige hold. ”Vi har mange politiske interessenter herude i den vestlige del af kommunen, erhverv, børnebyer, borgerforeninger, idrætsforeninger osv. så vi skal nok finde værdige modstandere” afslutter Poul Hovgaard.

Efter at indbydelserne i dag er blevet sendt ud, er der allerede flere lokalpolitikere der har tilmeldt sig, så det skal nok blive en god kamp.