Så blev julen endelig skudt igang i Allingåbro. Vejret viste sig fra sin gode side og fra kl. 16 myldrede Hovedgaden og butikkerne af glade børn og voksne på nissebogstavjagt.

Jagten sluttede oppe ved Brugsen hvor formand for Dagli Brugsen Allingåbro, Karen Rygaard bød velkommen og startede nedtællingen til juletræstændingen.

Derefter førte Havnenissen an først i dansen om juletræet og senere i trækningen af vinderne i konkurrencen. I mens solgte spejderne lodder og delte æbleskiver ud, præmierne i lotteriet havde Brugsen fået sponsoret af leverandører, mens gaverne i bogstavjagten var skænket af de erhvervsdrivende i Allingåbro.

Allingåbro Borgerforening vil gerne sige en varm tak til alle som deltog i arrangementet, borgere og erhvervsdrivende som har været med til endnu en gang at sende Allingåbro ind i december i fællesskabets ånd. En særlig tak til Brugsen og spejderne som i samarbejde har koordineret arrangementet ved Brugsen.