[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Sommerkroen på Allingåbro Hotel starter d. 28 juni i et nyt stærkt samarbejde mellem den succesfulde Slagter Drachmann familie og Allingåbro Hotel.

De største nyheder bliver, at 2019 byder på ”Stor Grill Aften” alle lørdage fra 29. juni til og med 3. august.
Hver lørdag med et nyt tema med nyt tilbehør og forskelligt kød og hjemmelavede pølser på grillen – så kommer man hver lørdag, vil man smage noget nyt hver gang 😊

Sommerkroens fredage byder på forskellige lækre menuer fra Spareribs over Stegt flæsk til ugens Drachmann Menu – med mad som kun vores mor kan lave det 😊

Hver mandag i de uger hvor der er Drachmann Menu på programmet kan man se hvad menuen består af samt priserne www.kobu.dk/sommerkro
Traditionen tro afsluttes sommerkroen med en stor Sommerfrokost søndag d. 4 august kl. 12:00

Åbningstider 18:00 til 21:00
Sidste ordre til køkkenet kl. 20:30

Bordbestilling anbefales på tlf.: 86481007

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_checklist icon=”fa-utensils fas” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”” divider=”” divider_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]

28 juni : Spareribs / coleslaw og brasede kartofler

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

29 juni : Stor grill aften i gårdhave (skiftende tema)

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

5 juli : Stegt flæsk m. persillesovs & nye kartofler

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

6 juli : Stor grill aften i gårdhave (skiftende tema)

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

12 juli : “Drachmann menu”

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

13 juli : Stor grill aften i gårdhave (skiftende tema)

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

19 juli : “Drachmann menu”

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

20 juli : Stor grill aften i gårdhave (skiftende tema)

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

26 juli : “Drachmann menu”

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

27 juli. : Stor grill aften i gårdhave (skiftende tema)

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

2 aug. : Stegt flæsk m. persillesovs & nye kartofler

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

3 aug. : Stor grill aften i gårdhave (skiftende tema)

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

4 aug. : Sommerfrokost kl. 12:00 til 14:00

[/fusion_li_item][/fusion_checklist][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”6171|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://www.allingaabro-portalen.dk/wp-content/uploads/2019/06/sommerkro-2019.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]