Vi ved at mange allerede har set det fine klip fra TV2 Østjylland som vi delte i går fra Havnefesten,men det betyder ikke at I skal snydes for at se alle de gode billeder vi fik taget i løbet af dagen.

Rekordmange mennesker havde valgt at ligge vejen forbi Lunden til Havnefest og krebsegilde. Og det var da også en skøn dag hvor vejret viste sig fra sin bedste side.

Dagen startede traditionen tro med motionsbanko, og andre traditioner som syngepigerne, klassekonkurrencen for børn med hjemmebyggede skibe, bolde i åen og kanokonkurrencen fulgte i en lind strøm.

Vinderne af klassekonkurrencen blev Lasse fra 4.a med den hurtigste båd, Marcus fra 4.a for den båd med mest x-faktor, mens 3.a mødte op med procentvis flest både.

I kajkagekonkurrencen skulle Marcus Møgelbjerg forsvare titlen som kajkagemester og det gjorde han på overbevisende vis med 5 kajkager på 4 minutter.

Et nyt tiltag var krebsegildet hvor landsholdskokken Rasmus Bundgaard Nielsen tryllede med åens fjende nummer et – signalkrebsen. 70 kg krebs blev tilberedt til de mange fremmødte. Alt i alt en dejlig dag ved åen i Allingåbro.

Herfra Allingåbro Borgerforening skal der lyde en kæmpe tak til alle jer som har lagt et stort stykke frivilligt arbejde i at få stablet festen på benene og tak til de erhvervsdrivende som år efter år står klar med opbakning til festen.

Vi mangler en vinder til 3 præmien i “Bolde i åen” konkurrence, så har du nr. 349 så send en mail til kontakt@allingaabro-portalen.dk