I Allingåbro Borgerforening vil vi gerne takke alle jer der yder et stykke frivilligt arbejde. Derfor har vi stiftet en frivillighedspris, som hvert år uddeles til Borgerforeningens generalforsamling.

For prisen gælder følgende:

  • Den uddeles til en der frivillig i Allingåbro
  • Den frivillige skal enten være medlem af en forening i Allingåbro eller på anden måde arbejde på at gøre Allingåbro til et dejligt sted at være.
  • Prismodtageren behøver ikke være medlem af Allingåbro Borgerforening

Du kan indstille, den du mener fortjener, at blive hædret som årets frivillige i Allingåbro, ved at udfylde nedenstående formular. Kun kandidater med begrundelse for indstillingen kan komme i betragtning til prisen.

Husk at skrive navn, adresse og evt. forening på den person du indstiller.

Fristen for indlevering af kandidater er 31/12-2019

Årets frivillige 2016 – Bjarne Kvist
Årets frivillige 2017 – Jonna Madsen
Årets frivillige 2018 – Bettina Fjelsted

[contact-form to=”kontakt@allingaabro-portalen.dk” subject=”Frivillig pris”][contact-field label=”Dit navn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Din adresse” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Jeg indstiller (Navn)” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Adresse” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Evt. forening” type=”text”][contact-field label=”Begrundelse” type=”text” required=”1″][/contact-form]