Fredag den 31. januar dannede Åstruphallen rammen for Norddjurs Awards 2019. Denne aften uddelte Fritidsrådet sammen med Kultur- og fritidsudvalget priser til nogle af de frivillige personer og foreninger i kommunen, som hver dag yder en ekstra indsats for at glæde andre. Rigtig mange frivillige personligheder og foreninger fra hele kommunen var indstillet.
Allingåbros skatehal, Board and Fun, var denne aften indstillet til to af priserne, nemlig Årets forening 2019 og Årets kulturpris 2019.

I kategorien Å???? ???????? ???? var følgende nomineret:
▪️Board and Fun Skateboardforening Allingåbro
▪️KFUM Spejderne Auning
▪️Åstrup Idrætsforening

Til Å???? ?????????? ???? var følgende nomineret:
▪️Grenaa Amatørteater
▪️Kim Pertou Andersen, Kattegat Cup, ildsjæl for kultur- og fritidstilbud i Grenaa
▪️Board and Fun Skateboardforening Allingåbro

Board and Fun blev de heldige vindere i begge kategorier og kan nu kalde sig Årets forening 2019 samt bryste sig af at have fået Årets kulturpris 2019.

Om foreningen blev bl.a. sagt: Skateboardforeningen Board and Fun, Allingåbro har gennem de sidste 10 år formidlet gadeidræt til børn og unge i Norddjurs Kommune. Foreningens formål er at udbrede og facilitere gadeidræt samt være et alternativt fritidstilbud i Norddjurs Kommune.
Foreningen drives af frivillige, der gennem hårdt og vedholdende arbejde har skabt faciliteter for gadeidræt i form af en 600 kvm. stor indendørs skatepark i Allingåbro. Foreningen arbejder med at skabe et godt og sundt fritidstilbud samt udbrede gadeidrætskulturen hos børn og unge i Norddjurs Kommune.

De frivillige i Board and Fun er yderst taknemmlige for al den støtte og opbakning, som byen og lokalsamfundet har vist foreningen og glæder sig til mange flere skønne timer sammen med alle de friske skatere i hallen.

Udover Board and Fun var AIF fodbold senior (Pingvinerne) nomineret til årets klub, og manden bag Bjarke Christensen var nomineret til årets leder/træner. Desværre blev det ikke denne gang at de løb med prisen, men I Allingåbro er vi utroligt glade for indsatsen og stolte over nomineringen, den er meget fortjent.