20. februar 2020 afholdt Allingåbro Borgerforening generalforsamling. De sidste par år har vi været 30-40 personer til generalforsamling og i år nåede vi nye højder og måtte finde flere stole og tænke hurtigt og hente et par pizzaer på den anden side af vejen, da det viste sig at der kom en del flere end der var bestilt mad til.

Det er virkelig dejligt med sådan en opbakning, det vil vi gerne takke for.

Udover den af vedtægterne fastsatte dagsorden, er generalforsamlingen også stedet hvor årets frivillig i Allingåbro kåres.
I år faldt valget på en mand som i den grad knokler for forenings- og kulturlivet i Allingåbro. Bjarke Christensen er aktiv ved Heksefesten, i Aktiv Allingåbro og så har han sørget for at der igen er seniorfodbold i Allingåbro.

Så Bjarke – tusind tak for indsatsen, du gør virkelig en forskel!