December måned er om nogen traditionernes måned, og sådan er det også for Allingåbro Borgerforening. Byens julelys er allerede kommet op i træer og lygtepæle og skaber hygge og glæde i byen. Julen i Allingåbro plejer også at byde på hyggelig juletræstænding gennem byen, og ikke mindst den populære juletræsfest på Hotellet. Men som så meget andet er det desværre også blevet aflyst pga. corona retningslinjer.

Allingåbro Borgerforening har tidligere offenliggjort på de sociale medier under hashtagget ”AllingåbroRocks” en sjov gemmeleg af flotte sten i byen som man kan gå på opdagelse efter, når man bevæger sig rundt i Allingåbro, og sidste år førte det med sig, at idéen til en julekalender i december blev født.
Susanne Salling fra Allingåbro Borgerforening forklarer, ”Sidste år havde vi malet 24 flotte sten som der hører sig til, til en julekalender. Hver dag blev der så gemt en sten et eller andet sted i byen, og var man den heldige finder af stenen, kunne den i Byens Butik i Jernbanegade, ombyttes til en flot præmie fra en af byens andre Butikker”.

Sådan bliver det også i år, dog med den undtagelse at Borgerforeningen har valgt at bruge noget af det beløb som plejer at blive brugt på juletræsfest, så der i år samlet bliver foræret gaver væk til en samlet værdi af mere end kr. 5.000,-

Vil du være med i jagten på de flotte præmier er det med at følge med på Allingåbro Portalens Facebook side. Her vil der hver dag blive fortalt om dagens præmie og hvilken sten der skal søges efter.