I vinter da alle børn i skolen var hjemsendt fra skolen pga. corona fik Borgerforeningen en opfordring til at lave en konkurrence om at bygge snemænd. Konkurrencen blev sat i gang på Borgerforeningens facebookside, og præmien var kage til hele klassen når børnene igen kunne vende tilbage til skolen. Inden længe væltede det ind med fantastisk flotte billeder af alle de snemænd som blev bygget, og det skulle vise sig at være umuligt at vælge den flotteste snemand blandt alle de mange indsendte billeder. Heldigvis kunne bagermester Ulrik fra Bacheriet tilbyde kage til en rigtig favorabel pris, og derfor var det muligt for borgerforeningen at give kage til ALLE godt 280 voksne og børn i Børnebyen når alle igen var tilbage i skolen. Det skete så i mandags hvor der var kage til børnehaven og skolen, og onsdag hvor der var dagplejedag kunne de mindste børn i byen også få deres præmie for den flotte indsats.