Mange har siden stillingen blev slået op spekuleret i, hvem der mon skal være ny halinspektør i Allingåbrohallen? Det har dog den sidste tid været offentligt kendt at Claus Nygaard Vestergaard skal overtage stillingen efter Lars Andersen. Claus bor i Vivild sammen med sin kone Nicole og deres 3 børn.

Vi møder Claus i hallen en dag her sidst i oktober, og vi er slet ikke i tvivl om at han glæder sig til at komme i gang, der skal ikke meget overtalelse til før det vælter ud med ideer til hvordan han ønsker at skabe et sted hvor alle føler sig velkomne, en åben hal som er tilgængelig og har plads til alle.

Claus er opvokset i Nørager og siden han var 3 år, har fodbold fyldt rigtig meget i hans liv. Han startede som træner som 15-årig og selvom skader satte en stopper for hans egen spillerkarriere, er han fortsat som træner, en tjans der har ført ham fra Nørager over Randers og til FC Djursland, hvor han er træner i dag.

Jobmæssigt har Claus også prøvet lidt af hvert. Han er uddannet maskinsnedker, har arbejdet på et auktionshus, været sælger af telefoner, forsikringer og køkkener, senest har han arbejdet med unge på Grenen i Dalstrup. Han holder af at arbejde med mennesker, og det skinner igennem, at det er noget af det han ser rigtig meget frem til i sit nye job som halinspektør – at skabe et sted hvor mennesker kan mødes.

Du kan også møde Claus. Han er at finde i Allingåbrohallen fra 1. november og der afholdes velkomstreception d 5. november fra kl. 15-18 i Allingåbrohallen.