Julen er for mange traditionernes tid, og for bestyrelsen i Allingåbro Borgerforening er det heller ingen undtagelse. Vi har haft travlt med at arrangere juletræstænding, som heldigvis trods corona, kunne afholdes som tidligere år med en hyggelig eftermiddag gennem byen i julelysets skær fra lygtepæle og træer. Julelyset på den hvide bro over åen har vi også fået sat op, og det lyser nu flot i den mørke tid. Netop udviklingen af corona har gjort at vi i år har valgt at aflyse juletræsfesten på Hotellet, da det samler mange af byens mindste borgere.

Men heldigvis er meget som det plejer i december, og igen i år har Borgerforeningen været på indkøb hos nogle af byens butikker, og købt flotte gaver som man kan være heldige at vinde.
Hver dag fra 1. til 24. december, vil der blive gemt en sten med et tal på et sted i byen, og er man den heldige finder af stenen kan den ombyttes til dagens præmie i Byens Butik i Jernbanegade. Stenene bliver gemt forskellige steder i byen ,og også på forskellige tidspunkter af dagen, så hold øje når du går tur i byen. Dagens sten og præmie offentliggøres hver formiddag på Allingåbro Portalens Facebook side.