Byens Butik i Allingåbro er en fantastisk 1000 m2 stor genbrugsbutik, beliggende på Jernbanegade 40 i Allingåbro.

Butikken ejes og drives af Allingåbro Borgerforening og al overskud af salget går direkte til forskønnelse af byen samt finansiering og afholdelse af mange lokale arrangementer – til glæde for alle.

Byens butik betjenes til daglig af innovative og energiske frivillige, som formår at være medskabere af en bæredygtig genbrugsbutik til gavn for fællesskabet.

Vores dygtige frivillige lykkes i en sådan grad, at vores salg er gunstigt, og byens og omegnens borgere har et positivt øje for at indlevere deres brugte genstande til os.

Den grønne genbrugsdagsorden er kommet for at blive, det mærker vi på vores kunder. Derfor drømmer vi nu om at skrue op for åbningstiderne samt sikre, at vi er flere til at løfte i flok og lykkes med at glæde alle byens borgere gennem en frivillig indsats i Byens Butik. Vi er optagede af fortsat at give vores kunder en fantastisk oplevelse når de handler hos os.

Vi er kendetegnet ved et stærkt sammenhold, vi har øje for hinanden og hjælper hinanden i hverdagen. Vi er alle optagede af gå et ekstra skridt for fællesskabet – og for både butikkens og byens udvikling. Vi ved, at vi er et vigtigt kort i den sammenhæng. Vi er alle rundet af en samarbejdende og positiv tilgang, og vi ønsker at du har det på samme måde.

Vi søger derfor et antal frivillige til at være med på vores stærke hold, så vi sammen står solidt i den vækst vi ser. Om du kan levere få timer på bestemte dage, eller flere timer på flere dage er ikke så afgørende. Sammen lægger vi en god plan for dig – og vi sikrer dig selvfølgelig en god og kærlig introduktion og oplæring.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis det har interesse. Du er altid hjertelig velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende dialog, så finder vi sammen en god vej.

Vi kan kontaktes på 51921293 eller byensbutik@allingaabro-portalen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Allingåbro Borgerforening