Velkommen til den første statusmail for Allingåbro og Ørsted by. Det er formålet, at statusmailen løbende skal give dig information om, hvor mange bestillinger vi mangler i byerne.

Hvis 35% af husstandene i både Allingåbro og Ørsted bestiller, tilbyder vi at etablere fibernet. Derfor er det vigtigt, at du og dine naboer griber chancen nu, og bestiller Waoo! Du kan nøjes med blot at bestille vores kampagnetilbud på en internetforbindelse.

I løbet af den sidste tid vi har besøgt Jer, har modtagelsen været fantastisk! Vi har haft mange besøgende og mange gode samtaler om fibernet. Så tak for den gode modtagelse vi har fået. Vi glæder os til at besøge Jer igen i næste uge. For allerede tirsdag, onsdag og torsdag i vinterferien i næste uge, er der igen mulighed for at stille spørgsmål om fibernet.

Vi glæder os til at se dig i næste uge:

Tirsdag d. 16. februar på Allingåbro Hotel kl. 14-18

Onsdag d. 17. februar i vores autocamper v/SPAR i Ørsted kl. 14-18

Torsdag d. 18. februar på Ørsted Kro kl. 14-18

hvor du er velkommen til at komme forbi og få svar på dine spørgsmål om fibernet.

Så mød op og hør mere om Waoo! og tag endelig naboer og venner med.

Status på kampagnen

Vi mangler nu antal bestillinger:

Allingåbro område 1:  47

Allingåbro område 2:  46

Allingåbro område 3:  76

Ørsted område 1:     103

Ørsted område 2:      90

Strækket mellem Auning-Allingåbro:  3

Vis flaget – der er mange vi desværre ikke må sende breve til og mange, som tror vores breve blot er reklamer…

Vi oplever, at dér hvor vi når i mål er der, hvor folk får talt sammen om fibernet. Når du har bestilt, sender vi et fiber-flag til dig. Det kan du sætte ved skel, på postkassen, i hækken eller hvor det nu passer dig. Det er vigtigt at vise flaget, for vi må ikke sende breve til mange af husstandene i områderne. De er på den såkaldte Robinsonliste, hvor de via borgerservice har tilmeldt sig, at de ikke vil modtage adresserede salgsbreve. Så vis flaget og lad snakken gå så alle ved, at vi kører kampagne for fiber i byen – og husk at det er nok blot at bestille internet for at få fiber samt at man kan sagtens beholde sin nuværende TV-løsning.

UGENS BONUS-INFO:

Vi har samlet 6 gode grunde til at vælge fiber:

  1. Fiber kan transportere data stabilt over lange afstande næsten uden tab – dvs. man altid får den internethastighed, man betaler for.
  2. Fiberen er god til de høje hastigheder begge veje – og der ér behov for høje hastigheder – også i fremtiden til f.eks. streaming af TV eller når man tager backup af sine billeder. Det er efterhånden ikke kun PC’en, der bruger af internethastigheden: WebTV, SmartPhones, iPad mm. bruger båndbredde som aldrig før.
  3. TV: Man kan se flere forskellige TV-kanaler i knivskarp digital kvalitet på samme tid på de forskellige TV i huset. Benytter du den medfølgende TV-boks, kan du selv sammensætte din tv-pakke – hvorfor betale for kanaler, du alligevel ikke ser.
  4. Det ér et rigtigt godt tilbud, at vi etablerer fiber til husfacaden og opsætter en køreklar fiberboks indvendigt, hvis du gør brug af Waoo!-tilbuddet inden bestillingsfristen udløber. Det en stærk fremtidssikring af din bolig.
  5. Med i købet får du uden beregning et 6 mdr. NETFLIX 4K abonnement til en værdi af 714,- (gælder også dig, som har abonnement på NETFLIX i forvejen)
  6. Og husk – du kan få fradrag for selve tilslutning på 750,-  Læs mere på: www.energimidt.dk/boligjobordning