Hvis du er kørt forbi spejderhuset på Ådalsvej 3 i Allingåbro og synes det har larmet og rodet den seneste tid, ja så er det absolut ikke uden grund.

KFUM Spejderne har søgt om midler til at få renoveret spejderhuset, og foruden Norddjurs Kommunes renoveringspulje har også Elrofonden, Sparekassen Djursland og St. Georg Gilderne i Grenå givet tilskud, således der samlet bliver næsten kr. 350.000,- til at få spejderhuset gjort mere tidssvarende.

Gruppeleder fra KFUM Spejderne i Allingåbro Lissa Pedersen, er yderst begejstret for den store økonomiske håndsrækning, og fortæller at pengene bl.a. skal bruges til at lave energibesparende installationer som varmepumper og lavenergi lysarmaturer, større køkken, og nye lyddæmpende lofter i hele spejderhuset.

Mens renoveringsarbejdet står på, forsætter de normale aktiviteter  for gruppens 18 spejdere.

Rigtig mange forældre og spejderledere, lokale håndværkere arbejder på højtryk for at hele projektet skal stå færdigt til d. 4. juni 2016 hvor hele byen inviteres til at fejre KFUM Spejdernes 80 års jubilæum i Allingåbro.