Mandag den 9. maj havde Allingåbro Står Sammen indkaldt til udviklings- og brobygningsmøde for følgende interessenter:

  • Allingåbro Står Sammen
  • Fællesbestyrelsen i Allingåbro Børneby
  • Allingåbrohallens bestyrelse
  • Allingåbro idrætsforening
  • Aktiv Allingåbro
  • Allingåbro borgerforening

Mødets formål var at lægge en lokal strategi for, hvordan de respektive foreninger styrker samarbejdet lokalsamfundet, så vi sammen kan få 2 og 2 til at give 5. Rigtig mange i lokalsamfundet er villige til at gå en ekstra mil for fællesskabet, at yde en frivillig indsats for at gøre Allingåbro endnu mere attraktiv for tilflyttere og i særdeleshed for børnefamilier.

Der var bred enighed om, at Allingåbro Børneby er en afgørende brik i strategien for at tiltrække tilflyttere til byen, og dermed også afgørende for den videre, positive udvikling af  kommunens 3. største by. Den stærke opbakning til Allingåbro Børneby ses blandt andet ved, at over 94 % af skoledistriktets børn netop vælger Allingåbroskolen.

På den baggrund blev der udarbejdet et fælles høringssvar fra de respektive foreninger, som beskriver vigtigheden af at have Allingåbro Børneby som en magnet for tilflytning af børnefamilier.

Derudover vil der i fremtiden blive indkaldt til to årlige brobygningsmøder, hvor alle foreninger i Allingåbro bliver inviterede til at stille med 1-2 repræsentanter. Allingåbro Står Sammen er ansvarlig for indkaldelse til møderne, i fald du ønsker at komme på maillisten kan du anvende kontakt formularen på Allingåbro Portalen.

Du kan læse høringssvaret herunder (3 sider):

[embeddoc url=”http://www.allingaabro-portalen.dk/wp-content/uploads/2016/05/Hørringssvar-fra-foreninger-i-Allingåbro.pdf” download=”all” viewer=”google”]