Netop nu har politikerne i Norddjurs Kommune sendt materialet om “Analyse af folkeskoleområdet” i høring. Heri er der lavet forskellige beregninger på besparelser for skoleområdet, og i flere af disse beregninger bliver Allingåbroskolen foreslået lukket. Se mere her->

Flere undersøgelser, som kan læses på Norddjurs Kommunes hjemmeside, viser hvilken betydning det vil have på et lokalsamfund, som f.eks. ændret alderssammensætning, lavere huspriser og det er sværere at skaffe frivillige til foreningsarbejde.

Allingåbro er kommunens 3. største by, og har en god og velfungerende skole med både sund økonomi og bygningsmasse. Eleverne ligger i top i Norddjurs Kommune i den landsdækkende trivselsundersøgelse og det er den skole i kommunen, hvor allerflest børn i skoledistriktet vælger den lokale skole.

Hvis du tænker at en mulig skolelukning kan påvirke dig, så har du mulighed for at give din mening til kende ved at indsende høringssvar her->

Fristen for svar er tirsdag d. 17. maj 2016 kl. 12:00

Vi opfordrer til at man holder den gode tone i høringssvarene!