Godt 200 glade fødselsdagsgæster var søndag mødt op på Allingåbro Hotel for at markere byens og hotellets 140 års’ fødselsdag.

Samtidig var det officielt en indvielse af hotellet nye baggårdsmiljø med et nyt stort Ørsted telt.

Den noget gammeldages sammensatte frokostmenu fald i gå smag hos de mange gæster og det efterfølgende store kaffebord bød på et overflod af kager der ville give et sønderjysk kaffebord kamp til stregen.

Ud over at Gunver og Paul bød velkommen blev der blandt gæster holdt taler der i store toner roste hotellets opblomstring og den store betydning hotellet igen har fået for Allingåbro. Det skortede eller ikke på mange opfordringer om at fejre hotellets fødselsdag i mange år fremover.

Vanen tro kunne Paul ikke dy sig fra at sende en kritisk hilsen til politikerne ude i hvad han kalder ”Magtens Centrum” i Grenå. ”Det er rart, at nå man herude i Norddjurs vest IKKE har politikernes bevågenhed, hvilket konstant sætter vores lokale skoler – butikker – virksomheder – foreninger  og ikke mindste huspriser under et kolossalt pres,  så har en visionær bestyrelse i ELRO fonden til at skubbe til udviklingen i en særdeles positiv retning.”