Som så mange andre bagere står Bach’eriets ejer Ulrik Bach dagligt og må lade godt brød gå til spilde fordi ikke alt er blevet solgt. ”Dette skulle gerne være slut nu” forklarer Ulrik. ”Vi har indgået et samarbejde med ToGoodToGo som har udviklet et koncept til at minimere madspild”

ToGoodToGo er et Dansk udviklet idé hvor man i alt enkelthed kan købe en pose med noget af det brød som ikke bliver solgt. Kunden skal tilmelde sig ordningen på TGTG hjemmeside eller downloade deres app. Derfra kan man så købe en pose for 25 kr. fyldt med blandet brød og kager til en værdi af ca. 100 kr. som skal hentes lige inden lukketid.

Ulrik forventer at Bach’eriet på den måde kan være med til at reducere madspild til glæde for miljøet, samtidig med at kunderne kan gøre en god handel. ”Vi har kun kørt det et par dage nu, men vi kan allerede mærke at der er stor interesse for at gøre en god handel, og minimere madspild” slutter Ulrik

Du kan læse mere om ToGoodToGo på www.tgtg.dk hvor du også kan se mere om andre bagere, restauranter mm. Som er tilmeldt ordningen.

bacheriet-tgtg