12 forventningsfulde drenge og piger fra Allingåbro IF’s U8/U9 hold havde takket ja til invitationen om at spille kamp på Randers FC’s hjemmebane –  Bionutria Park i Randers, forud for superliga kampen Randers FC mod Lyngby BK, hvor AIF holdet skulle spille 2 x 15 minutter mod Ulstrup IF

Spillertruppen blev taget godt imod af Bjarne fra Randers FC, som kunne fortælle om eftermiddagens/aftenens program, inden de spændte fodboldspillere blev vist ned i omklædningen.

Det var tydeligt at se begejstringen fra samtlige spillere da de endelig kunne komme ud af spillertunnellen, og betræde den flotte bane. Begge hold kæmpede en brav kamp, og alle ydede det bedste de har lært. Kampen endte til Ulstrups fordel som kunne hive sejren hjem med 3 – 2.

I pausen var de 2 hold igen på banen, hvor de fik lov at løbe ind mod midten af banen, og modtage publikums hyldest fra de mere end 4.000 fremmødte tilskuere. Der er ingen tvivl om at det er en oplevelse de sent vil glemme.

Kampen mellem Randers og Lyngby, endte i øvrigt 2 – 0 til hjemmeholdet.