Oktoberfesten som Aktiv Allingåbro kalder for  “Den Hyggeligste Oktoberfest på Djursland” blev igen I år en kæmpe succes.

Efter at Aktiv Allingåbro for 3 år siden kastede sig ud i at arrangere Oktoberfest i Allingåbro har det bredt sig som ringe i vandet – og der er snart ikke den by på Djursland der ikke afholde en Oktoberfest.

Det tager folkene bag Aktiv Allingåbro dog helt roligt – det tog kun 30 min. at få udsolgt til årets Oktoberfest og havde vi startet salget af billetter til næste års oktoberfest, der afholdes d. 21 oktober,  – ja så havde der været udsolgt på nuværende tidspunkt.  Men for at alle skal have lige store muligheder for at få billet starter salget ikke før d. 1. maj. Kl. 12:00 på Allingåbro Hotel – efter først  til mølle princippet.

Aktiv Allingåbro prioriterer hyggen frem for økonomien – og hyggen var bestemt i højsædet blandt de mange festklædte gæster –  der i høj grad medvirker til at cementere  “Den Hyggeligste Oktoberfest på Djursland”