Foreningen Allingåbro Aktivitetspark afholdt tirsdag aften Banko i Allingåbro Hallen. Over 140 glade spille gæster dukkede op til en hyggelig aften. Der var mange store og flotte præmier at vinde venligst skænket af de lokale virksomheder.

Aftenen var arrangeret af Allingåbro Aktivitetspark (hvis formål er at få etableret en legeplads samt en multibane på det grønne areal foran Allingåbro Hallen) og hele overskuddet fra banko aftenen gik ubeskåret til dette projekt, det blev til ca 9.000 kr.

Holdet bag Allingåbro Aktivitetspark vil gerne sige tusind tak for den store opbakning til banko, både til dem der frivilligt stillede op for at hjælpe og til alle de glade banko gæster og sidst men bestemt ikke mindst til alle dem som havde sponsoreret os på denne aften – tusind tak.

Tak til:
Aktiv Allingåbro og AIF
Allingåbro dame og herre frisør
Allingåbro Grill og Pizza
Allingåbrohallens Cafeteria
Allingåbro Motor Festival
Allingåbro Total Byg
Anettes Blomster
Auning fysioterapi
Bacheriet
Birk og Borst el
Beauty salon ikon
Dagli’ Brugsen Allingåbro
Djursland for fuld damp
Djurslands Bank
H.J. Justesen og søn Allingåbro elsalg
Jysk Randers
Julles kiosk
Klinik for fodterapi v/Betina Hougaard
Kop og Kande Auning
Laredo
Mosten
Nyt syn Auning
Pito Auning
Røde kors
Samutex
Se min kjole Auning
Slagter Bo Drachmann
Sparekassen Djursland
Sportigan Auning
Tiff Auning
Tusindfryd Auning
Wagner Auning

Om der på et senere tidspunkt bliver afholdt endnu en banko aften til fordel for aktivitetsparken er endnu uvist. Men helt sikkert er det at der vil blive afholdt flere spændende arrangementer, næste event bliver et loppemarked til fordel for legepladsen, mere reklame for dette kommer senere, hold øje med os på vores facebook side Allingåbro Aktivitetspark samt på Allingåbro Portalen.

Sidder du med en idé til et arrangement eller andet der kan være til fordel for vores indsamling er du meget velkommen til at kontakte os på vores email allingaabroaktivitetspark@gmail.com