Nu er det en måned siden Lars Lisberg startede som uddeler i Dagli’ Brugsen i Allingåbro, og det er på tide vi får lidt mere at vide om manden der fremover står i spidsen for butikken. Lars har været udlært i 33 år og har de sidste 18 år arbejdet i Coop. Han har på de år været i seks forskellige butikker, senest i Brugsen i Havndal, men han har også været tre år i Brugsen i Fjellerup, så han er godt kendt i lokalområdet. Oprindeligt kommer han fra Tåsinge og inden vejen endte i Coop har han både solgt blomster og haft en tankstation i Grenå.

Når vi taler med Lars er vi slet ikke i tvivl om at han har store planer med Brugsen, og man kan allerede se der er sket forandringer. Han ønsker at skabe en butik med fokus på mad og måltider, hvor konkurrenceparameteren er større udvalg og mulighed for at vælge varer af høj kvalitet, og også gerne lokale varer.

Lars har fortsat fokus på at Dagli’ Brugsen i Allingåbro skal være en del af lokalområdet og støtte op om aktiviteterne der foregår i byen.

I Borgerforeningen glæder vi os til at fortsætte samarbejdet med Dagli’ Brugsen, som en aktiv medspiller i Byen.