Heksefesten er netop overstået, og det har været en af rigtig gode af slagsen. Et velsammensat program med noget for enhver smag, og det har kunne ses i antallet af besøgene. Lige fra festen startede torsdag aften med agurkturnering, cykelløb og motionsbanko, var teltet fyldt. Fredag bød på en ny konkurrence To Fag Frem hvor et lokalt hold af dygtige håndværkere dystede mod et udenbys hold – en sjov konkurrence som nemt kunne gå hen og blive en klassiker. Lørdag var banerne fyldt at glade mennesker der spillede fodbold og volleyball, og om aftenen var det dans i teltet. Traditionen tro sluttede heksefesten søndag med optog, Kandis og bål. Rigtig mange har besøgt Heksefesten i år, og det er vi rigtig glade for. Men festen var aldrig blevet til noget uden jer som arrangerer – tak for jeres arbejde!
Vi ses næste år til Heksefesten – altid i uge 25.