Søndag den 24. juni kl. 13.00 ”Hekseoptog” i Allingåbro. – et af højdepunkterne ved den traditionsrige Heksefest i Allingåbro, som altid løber af stablen i uge 25. I den forbindelse har Heksefestudvalget, præsenteret ved ildsjælene Bjarke Christensen og Tine Lindrup, allieret sig med Allingåbro Børneby. Her har 6. klasse gennem den seneste tid brugt deres kreative evner til at fremstille årets heks. Lærerne Niels og Winnie har dygtigt stået i spidsen for det dedikerede arbejde og eleverne i 6. klasse har løst opgaven med gejst dette pragteksemplar af en heks til følge. Heksen flotte tøj er venligst sponsoreret af Byens Butik.

Onsdag den 20. juni holdt 6. klasse fernisering for heksen, hvor både elever, forældre, distriktsleder Christian Sloth, Bjarke Christensen, Tine Lindrup (begge repræsentanter for heksefestudvalget) var inviterede. Der var massivt fremmøde, for alle har gennem længere tid glædet sig til at få et glimt af heksen anno 2018.

Vi ses til Hekseoptog den 24. juni, hvor I kan opleve heksens tur gennem byen. Måske hun endda slipper for en tur på bålet i år.