En folk spejdere fra Allingåbro har den seneste uge deltaget i Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg.

Spejderlejren er Danmarks største med mere end 37.000 deltagere fra hele verden. De har i ugens løb deltaget i en masse forskellige aktiviteter, såsom at løfte en bil, ringridning, kæmpe fælles lejrbål og meget meget andet.

Onsdag var der besøgs dag, hvor forældre og andre interesserede havde mulighed for at besøge lejren. Også Norddjurs borgmester havde taget vejen til Sønderborg for at besøge deltagerene. Han spiste frokost med spejderne fra Allingåbro, og fik serveret en klassisk spejdermad bestående af klapsammen rugbrød med masser af makrel og mayo.

Trods det drilske danske sommervejr har humøret i lejren været helt i top.

Søndag er sidste dag i Sønderborg, hvorefter spejderne vender retur med bagagen fyldt med oplevelser, nye venskaber, og en ordentlig bunke vasketøj 🙂