Det er ikke længe siden at vi sidst var inviteret på virksomhedsbesøg hos J. H. Justesen & søn (Link -> wp.me/p6Tf07-R6). I dag er vi blevet inviteret for at hilse på Per Kvorning fra El-Trik, som pr. 1. september har overtaget forretningen på Hovedgaden 41.

Per er udlært elektriker i 2002 og kommer fra Øster Alling, hvor han også har haft virksomhed de sidste fire år. Denne har han planer om at bevare, samtidig med at han kører forretningen i og fra Allingåbro, som han mener ligger rigtig godt geografisk i forhold til at udvide virksomhedens opland.

Ved Pers overtagelse af JH Justensen og Søn er antallet af medarbejdere blevet fordoblet til 8, heraf er Ulla og Flemming Justesen stadig at finde i firmaet, dog kun en overgang og på deltid. Ole og Martin som mange kender er ligeledes stadig at finde på medarbejderlisten.

I øjeblikket kører butikken med andre åbningstider end sædvanligt. Der er åben fra 12-16 tirsdag til torsdag og ellers efter aftale, indtil der bliver ansat en til at være på kontoret og i butikken, og herefter er det planen igen at udvide åbningstiden.