Få erfaring med professionelt bestyrelsesarbejde i et kommunalt ejet selskab. Du kan lige nu blive kandidat til en post som kunderepræsentant i de to kommunalt ejede vandselskaber, AquaDjurs A/S i Norddjurs og Syddjurs Spildevand i Syddjurs.

En bestyrelsespost kan styrke dit netværk, dine kompetencer og dit cv. Samtidig får du indflydelse på, hvordan 70 mio. kroner skal prioriteres hvert år, hvem man skal samarbejde med, og hvordan strategien skal se ud for de næste mange år. Det har betydning for Djurslands vandmiljø, områdets omdømme og vores alles økonomi.
Valgperioden er fire år fra april 2018 i Syddjurs Spildevand og tre år i AquaDjurs. Der skal vælges to kunderepræsentanter, der sidder i bestyrelsen sammen med to medarbejderrepræsentanter og fem, der er udpeget af byrådet.
Læs mere om valget, bestyrelsesarbejdet og reglerne for at stille op som kandidat på vandselskabernes hjemmesider www.aquadjurs.dk og www.syddjursspildevand.dk. Her kan du også melde dig online som kandidat i perioden 17. januar-17. februar. Spred gerne dette budskab til andre, du tænker kunne være interesserede.
De to selskaber etablerer, driver og vedligeholder de offentlige spildevandssystemer. AquaDjurs er desuden en del af Vandsam, der leverer rent vand til ca. 4.000 kunder i den vestlige del af Norddjurs Kommune.