Lørdag den 7. april afholdte Allingåbro sportsfiskerklub sin årlige aborrekonkurrence.

En af årets første forårsdage trak mange mennesker ned i Lunden, over 40 deltagere og lige så mange der lige kiggede forbi. Desværre havde fiskene ikke valgt at besøge Allingåen denne dag. Kun 4 skaller blev det til ved indvejningen kl. 14.00, alle fiskene blev fanget af børn, som blev belønnet med mange og flotte præmier.

En af de aktiviteter der vagte stor interesse, foregik ved området omkring togbroen. Allingåbro Sportsfiskerklub havde i anledning af konkurrence lånt waders, vandkikketer og små fiskenet. Med hjælp fra bestyrelsen blev der ledt efter smådyr og fisk på bunden af åen, ude i den rivende strøm. Der blev blandt andet fundet bæklampret og flodkrebs, der blev også fundet mange af de “gode” arter, som indikere at åen er meget ren.

I løbet af dagen blev der lavet kaffe over bål i det nye bålhus og ved konkurrencens afslutning blev der grillet pølser.