I uge 27 afholdt Allingåbro IF i samarbejde med DGI Østjylland fodboldskole for 40 børn i alderen 6 til 11 år. Børnene kom fra Vivild IF, Mørke IF, Rougsø FF, Nørager BK og Allingåbro IF.

Det var en varm uge med masser af solskin, besøg af Tobias Damsgaard og Simon Graves Jensen fra Randers FC,  fodboldkampe og fodboldøvelser, tur til fodboldgolfbanen i Ryomgaard, teknikbaneøvelser, afholdelse af mini VM, besøg af brandbil og uddeling af præmier, diplomer, kåring af Fairplay hold til VM og ugens ”gode kammerat” både ved de yngste og ældste.

DagliBrugsen Allingåbro sponserede frugter til fodboldskolen gennem hele ugen, så de fodboldglade børn kunne få frugter 2 gange om dagen, og børnene fik lækker mad hverdag, da man havde haft mulighed for at tilmelde sig en frokostordning med god hjemmelavet mad.