Er du til Øl og Gin?

Så er der mulighed for at smage på byens lokale øl og Gin

Fredag d. 8. februar 2019 kl. 19.00 på Allingåbro Hotel.

Allingåbros lokale Brygmester Torkild Have som er indehaver af Nordisk Bryghus, vil komme og fortælle om øllets fremstilling samt servere fire til fem forskellige smagsprøver på øllet. Torkild fremstiller også Gin på Nordisk bryghus, som du denne aften får smagsprøver på. Ca. tre til fire forskellige slagt GIN er der mulighed for at krydre dine smagsløg med.
Så hvis du er til ØL og Gin? Så kom til en hyggelig aften på Allingåbro Hotel og tag gerne din nabo, ven eller din gamle far, mor eller unge søn, datter med til Øl og Ginsmagning til en forhåbentlig god aften i hyggeligt selskab med andre der har hang til god ØL og ikke mindst en god GIN.

Prisen er 275 kr. pr person inkl. chips og små bidder brød til øllet. (OBS: dette er ikke et aftensmåltid).

Billetter kan købes: Allingåbro Hotel.
Gunver Kold Tlf. 51342364
AVOP – Allingåbro. Anita Jensen Tlf. 23436016
AVOP – Vivild. Mikka Buhl Tlf. 23716438
Sidste tilmelding d. 1. februar 2019.
Arrangør: Allingåbro Hotel og Allingåbro – Vivild og omegns Pensionistforening.