Norddjurs Golfklub har pr. 1 februar 2019, ansat Mads Malmmose Sørensen som træner og golfmanager.

Ud over træning af medlemmerne, skal Mads i rollen som golfmanager også arbejde med ledelse, salg, PR og markedsføring af klubben. 
Mads har bred af erfaring både som træner og manager. Han er uddannet PGA Pro og kommer fra en lignende stilling hos Himmerland Golf & Spa Resort, hvor han ud over trænerjobbet var ansvarlig for udvikling og salg. Han har tidligere haft tilsvarende ansættelser i andre golfklubber og har desuden været salgschef hos Golfexperten – leverandør af golfudstyr.

Golfklubben i Allingåbro beskæftiger i højsæsonen 10 medarbejdere og blandt de ca. 750 medlemmer er der mange frivillige, der dagligt giver en hjælpende hånd i forskellige klubudvalg og klub-i-klub grupper.

I golfklubben ser de frem til det nye samarbejde og med klubbens motto ”Vi samler på venskaber” skal det nok lykkedes Mads, at fastholde det gode sociale miljø og hjælpe den enkelte med at blive en del af fællesskabet.

Læs mere om Norddjurs Golfklub her->