En skøn forårssøndag kan man jo bruge på mange ting. I dag havde ikke mindre end 56 store og små Allingåbro Borgere valgt at bruge deres søndag formiddag på at gøre byen smukkere.

Når vi tæller dagplejen og de seje gutter fra Allingåbro Motorfestival med, har over 80 mennesker de sidste par uger knoklet for at få samlet plastik, cigaretskodder, flasker, ispapir og alt muligt andet skrald op fra veje og stier her i Allingåbro.

Vi Gør Byen Smuk er en tilbagevendende begivenhed og det er som om at der hvert år ligger lidt mindre skrald end det foregående, så det er jo positivt. Men det rigtig positive er den massive opbakning til arrangementet. Det er bare så dejligt at folk stiller op, dels får vi dækket det meste af byen, men det gør det også meget hyggeligere når vi til sidst samles til en grillet pølse og en god snak.

Igen i år har der været klassekonkurrence. Vinderen blev Tidlig SFO, som stillede med 35% af gruppen, på 2. Pladsen kom 2.a med 26% mens 3.pladsen gik til 6.a med 13%. I Børnehaven vandt Guldsmedene.