Der venter publikum en fantastisk oplevelse lørdag den 18 maj i 2019 udgaven af Allingåbro Motor Festival, nemlig intet mindre end en afdeling af Eruopacuppen i tractor pulling i klassen Super Stock.
14 tonstunge, toptunede traktorer fra Holland, Tyskland, England og Denmark dyster om vigtige points i kampen om vinde den eftertragtede Europa Cup.
“Vi er stolte over, at det er lykkedes os at få en afdeling af den prestigefyldte Europa Cup. Der er tale om traktorer, som helt sikkert vil henrykke et entusiastisk publikum. Traktorerne, der kører på enten diesel eller metanol producerer over 6000 hk, så der er virkelig tale om ekstreme kløretøjer,” siger formanden for festivalen Jens Olaf Hersom.
“Det er dog ikke de eneste traktorer under festivalen, for vi byder ligesom tidligere år også på en afdeling af Danmarksmesterskaber i tractor pulling, så der bliver masser af spænding og dramatik på tractor pulling banen”, tilføjer han.

Masser af 4- og 2-hjulet action er der også på det righoldige program på festivalen i år: 4-hjulstrækkerne vil samle stor opmærksomhed, når de pløjer sig op af bakker, gennem vandhuller og svære forhindringer. RC bilerne – radiostyrede model biler – er endnu engang klar til at vise, hvad den form for voksenlegetøj kan bruges til, ligesom moto cross kørere giver prøver på, hvad den populære sport, hvor Danmark i øjeblikket er med helt fremme på verdensplan, kan præstere.

Fantastisk stunt kører
Der bliver også et gensyn med den fantastiske mc stunt kører, Mike Jensen, der nu kan skrive fler-foldig verdensmester på visitkortet. Mike vil underholde både på drifting banen og på drag racing strippen på Hovedgaden med sine halsbrækkende og utrolige stunts.
Og apropos drifting og drag racing så er der naturligvis gensyn med mange af Danmarks bedste drag racing kørere på hovedgaden. På driftingbanen, hvor forholdene for publikum er blevet forbed-ret, er det muligt som passagér at købe sig til at komme “ud at køre med skøre”.

Blandt alle de forskellige motorsports relaterede indslag på festivalen er der også tid til at hygge sig – både for store og for små. Der er børnetivoli, så forældrene kan slappe af med både musik og mad i madgagen til toner af bl.a. Sand og Harbo samt Johnny Madsen Duo.

Er du til skinnende krom og lækre øser, så er der kræs for øjet med udstilling af amerikaner biler og custom køretøjer af forskellige mærker, ligesom det er muligt at savle over en lang række flotte motorcykler.
Festivalen starter lørdag klokken 10 , og der fortsættes dagen lang med motorsports aktiviteter og sluttes af med fest i en af de gamle kornhaller på Hovedgaden i Allingåbro.
“Tag endelig børnene med, men lad hunden blive der hjemme, men husk lige høreværn til de små, slutter formanden for Allingåbro Motor Festival.

Flere oplysninger hos Jens Olaf Hersom, 4280 1250 og på www.motor-festival.dk