Man ville måske forestille sig at over 10.000 mennesker samlet på ét sted til en hel dag med kørertøjer i alle afskygninger og kæmpe fest om aftenen, ville efterlade sig en del spor i byen.

Mindre en 24 timer efter den sidste motorcykel var racet ud af dragbanen, den sidste traktor havde prøvet kræfter med slæden og musikken slukket til festen om aftenen var hele området for afviklingen af Allingåbro Motorfestival og Allingåbro By stort set ryddet for affald. Det skyldes ikke mindst at arrangørerne har fået hjælp fra en stor gruppe frivillige som hvert år løser opgaven hurtigt og effektivt, og til de store vejarealer kommer hvert år en fejemaskine og tager det sidste, så det hele ligner sig selv igen mandag morgen.

Igen i år var der stor tilslutning til festivalen, både besøgende, udstillere og frivillige strømmede til Allingåbro allerede fra morgenstunden lørdag. Det resulterede i endnu en fantastisk Motorfestival med indslag for alle der er den mindste smule motorinteresserede lige fra fjernstyrede biler over drifting til traktortræk, 4×4 kørsel, kampvogne, dragrace, trailcykler, stuntkørsel – og alt muligt indimellem.